Mennesket bak bloggen

Åse Koppergård, Håvikveien 261, 6270 Brattvåg

Firma: Koppergårds Opplæringstjenester ENK, org.nr. 930 931 977

Bloggadressen er https://www.frihetsbloggen.no 

Du kan lese mer om meg på hjemmesiden min vitalia.no

Jeg kan kontaktes på epost

Informasjonskapsler

Når du legger inn kommentarer på blogginnlegg, lagres informasjonen som gis i kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen din og nettleserversjonen din. Dette gjøres for å unngå useriøse kommentarer.

Når du legger inn en kommentar på bloggen, kan du be om at navn, e-post og nettsted huskes. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og vil være der for å gjøre ting lettere for deg. Da trenger du ikke å gi denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Slike informasjonskapsler utløper og slettes etter ett år.

Når du legger inn en kommentar genereres det også en anonym tekststreng på grunnlag av e-postadressen din (også kalt en «hash») som sendes til tjenesten Gravatar for å undersøke om du har en konto der. Personvernerklæringen til Gravatar ligger her: https://automattic.com/privacy/ Etter at kommentaren din er blitt godkjent, vil profilbildet ditt være synlig for alle som kommer inn og leser kommentaren din.

Innhenting og utlevering av personopplysninger

Med personopplysninger menes navn, firmanavn, adresse, telefonnummer og e-postadresse. Med behandling siktes det til enhver bruk av personopplysninger, som f.eks. innsamling, registrering, lagring og utlevering. Utlevering skjer imidlertid kun dersom politiet skulle kreve det i forbindelse med en straffesak. Utover dette vil personopplysninger ikke deles med andre på noen måte.

Slik innhentes informasjonen

Personopplysninger som samles inn, gir du via skjemaer på mine nettsteder, f.eks.:

 • Deltakelse i kommentarfelt
 • Utfylling av kontaktskjema
 • Påmelding til nyhetsbrev, gratisprodukter, kurs og webinarer
 • Nedlasting av digitale produkter
 • Kjøp av kurs, tjenester eller andre produkter på mine nettsider

Opplysninger som samles inn

Ved å benytte deg av tjenester på mine nettsider, gjør du det mulig for meg å behandle dine personopplysninger, inkludert, men ikke begrenset til:

 • Navn
 • Firmanavn
 • Kontaktperson (eventuelt)
 • Telefonnummer
 • Epostadresse
 • Passord (kryptert for meg som nettstedeier)
 • IP-adresse
 • Trafikkdata
 • Mailsporing
 • Operativsystem
 • Nettleserinnstillinger
 • Enhetstyper
 • Informasjon om din bruk av mine nettsider, f.eks. din søkehistorikk og hvilke sider som besøkes
 •  Kommentarer til artikler og bloggkommentarer
 • Aktivitetslogg fra kursportaler (etter innlogging)
 • Betalingshistorikk, inkludert dato og klokkeslett, beløp belastet, debet- kredittkortinformasjon og andre relaterte transaksjonsdetaljer.

Samtykke

For å kunne benytte deg av de nettbaserte tjenestene jeg tilbyr på mine nettsider, er det nødvendig at du oppgir de etterspurte personopplysninger som navn, epost-adresse og i noen tilfelle også telefonnummer. Hvis du ikke ønsker å gi disse opplysningene, kan jeg dessverre ikke gi deg tilgang til den forespurte tjenesten som f.eks. kursportal.

Når du benytter deg av de tjenestene jeg tilbyr, bekrefter du at du har lest og akseptert innholdet i dette personverndokumentet.

Du kan selvfølgelig når som helst trekke tilbake ditt samtykke og kreve at dine personlige opplysninger slettes. Da sender du en melding via min kontaktside. Vær oppmerksom på at du derved mister tilgang til nettkurs du eventuelt har kjøpt.

Formålet med innhenting av personopplysninger

Alle personopplysninger behandles konfidensielt. Ingen opplysninger du oppgir blir hverken gitt eller solgt videre til noen. Unntaket er om politiet skulle be om opplysninger.

Det bes kun om personopplysninger som er nødvendige for at du kan nyttiggjøre deg av mine tjenester og benytte mine nettsteder.

Det samles også inn tekniske opplysninger som er nødvendig for at du skal oppleve at nettstedene funger etter forventningene. Dette handler om informasjon som samles inn automatisk i bakkant av de visuelle nettstedene og foretas av serverne som nettstedet ligger på. Dette er nødvendig både ved vedlikehold og forbedringer av nettstedene og for at opplevelsen av nettstedene skal være best mulig.

Ansvar

All informasjon som jeg deler med mine kunder på mine nettsteder, i sosiale medier og i direkte kontakt med mine kunder på kurs, ved foredrag eller i en-til-en samtaler er kun informasjon. Det er først når informasjonen tas i bruk av den enkelte at den har verdi. Informasjonen må m.a.o. omsettes til handling i ditt eget liv for at den skal bli til noe mer enn filosofiske perspektiver.

Vekst og utvikling handler i mindre grad om kunnskap – selv om kunnskap er viktig og verdifullt. Det handler i langt større grad om å bli bevisst virkeligheten slik den er, hva man tenker om den og kvaliteten på disse tankene, samt hva som faktisk gjøres i ulike situasjoner, hvordan man gjør det og ikke minst hvorfor man gjør det man gjør.

Følgelig kan jeg som foredragsholder, kursleder, samtalepartner, tanketrener og blogger ikke love deg at du vil få de resultatene som jeg forespeiler. Det jeg formidler, hviler på egne og andres erfaringer. Det er ikke sikkert du vil gjøre de samme erfaringene når du setter det du lærer ut i praksis.

Ansvaret for resultatet hviler derfor helt og holdent på deg selv. All den informasjonen som jeg formidler i ulike fora, er kun ment som veiledning og hjelp til selvhjelp. Jeg setter imidlertid min ære i å formidle kunnskap som er relevant for det praktiske liv.

Selv om noe kunnskap er universell og tidløs, er informasjon og kunnskap i all hovedsak ferskvare. Den kunnskapen og innsikten som jeg formidler, vil alltid være basert på den kunnskapen jeg har på det aktuelle tidspunktet. Selv om jeg hele tiden bestreber meg på å opptre sannferdig, kan dette kun skje i forhold til den kunnskap og innsikt som jeg har til enhver tid.

Riktig informasjon til riktig tid kan utgjøre en stor forskjell. Likevel; alle artikler, produkter og tjenester som jeg formidler, har ikke som intensjon å løse dine eller din bedrifts problemer for deg. Intensjonen er kun å opplyse og gi kunnskaper som eventuelt kan føre til ønskede endringer forutsatt at du tar kunnskapen til deg og setter den ut i livet.

Til syvende og sist er vi alle ansvarlige for hva vi tenker og føler, de valg vi tar og de handlinger vi utfører – også når dette skjer på sviktende grunnlag eller basert på feilinformasjon.

Jeg gir derfor ingen garantier når det gjelder hvor nøyaktig, anvendelig, egnet eller komplett noe av innholdet som formidles via mine nettsteder, tjenester og produkter vil være. Det samme gjelder eventuelle tilleggstjenester og/eller – produkter som måtte tilbys gjennom et samarbeid med andre.

Jeg vil ikke under noen omstendigheter holdes ansvarlig for tap eller andre skader, heri inkludert, men ikke begrenset til spesielle, utilsiktede konsekvenser som følger av hvordan min informasjon, tjenester og produkter, forstås og brukes.

>